Prima recenzie a lui HTC Touch 3G

2.373 ori
<b>Prima recenzie a lui HTC Touch 3G</b>Anuntat la mijlocul lunii septembrie, HTC Touch 3G este unul dintre noile terminale HTC care se pregatesc sa intre pe piata, direct in batalia cu iPhone 3G. Nu avem de-a face chiar cu un Touch HD, dar totusi handsetul este mai mult decat promitator, dupa...

Anuntat la mijlocul lunii septembrie, HTC Touch 3G este unul dintre noile terminale HTC care se pregatesc sa intre pe piata, direct in batalia cu iPhone 3G. Nu avem de-a face chiar cu un Touch HD, dar totusi handsetul este mai mult decat promitator, dupa cum aflam prin intermediul acestei prime recenzii, realizate de Vlad de pe htc-club.ro:

Handsetul masoara 102 x 54 x 15 mm, iar partea sa frontala si cea din spate sunt fabricate dintr-un material destul de aderent, care pastreaza telefonul cu usurinta in mana utilizatorului si nu permite colectarea amprentelor. Touch 3G soseste cu un cablu USB, prin intermediul caruia handsetul este incarcat, o folie protectoare pentru ecran, manuale, un headset si CD-uri cu drivere.

Acest HTC dispune de un display touchscreen cu rezolutie QVGA, al carui contrast este impresionant, dar trebuie sa aflati ca ecranul este destul de glossy si nu se descurca excelent in bataia soarelui. Handsetul foloseste o varianta a interfatei TouchFlo (Manilla 2D), iar in ce priveste functia de apelare si calitatea audio, terminalul sta bine.

Touch 3G include si un client email si suporta conectivitate 3G si WiFi, plus celebrul ActiveSync, care permite sincronizarea cu PC-ul dumneavoastra a contactelor, notitelor si datelor din calendar. Smartphone-ul integreaza si GPS si poate rula iGO8 (V8.0.0.49545) sau poate folosi Google Maps. Pe lista sa de specificatii se afla si o camera de 3.2 megapixeli cu focus fix, un slot pentru carduri microSD, Windows Mobile 6.1, un client YouTube si multe altele.

In ce priveste bateria handsetului, aceasta rezista teoretic 450 de ore in standby, dar Touch 3G va functiona cu o singura incarcare la 2-3 zile pentru utilizatorul de rand. Conform lui Vlad, cel care a facut prima recenzie a noului HTC, telefonul isi merita banii si este un rival bun al lui iPhone 3G, dar si un urmas demn de Touch Diamond.

Sursa: HTC-club.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×