Un terminal mobil neidentificat, o alta farsa?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.130 ori
<b>Un terminal mobil neidentificat, o alta farsa?</b>Desi 1 aprilie a trecut, iata ca site-uri ca Pocketables au ales sa sarbatoreasca "Ziua Pacalelilor" cu o ghicitoare, in locul unei farse. Ce terminal este prezent in imaginea de mai jos? Acest slider misterios apare pe site-ul producatorului cu...

Desi 1 aprilie a trecut, iata ca site-uri ca Pocketables au ales sa sarbatoreasca "Ziua Pacalelilor" cu o ghicitoare, in locul unei farse. Ce terminal este prezent in imaginea de mai jos?

Acest slider misterios apare pe site-ul producatorului cu specificatii gresite, cele ale lui Sony Vaio UX MicroPC si fara imagini aditionale. Observam prezenta unui port USB lateral, a unor difuzoare stereo, a unui joystick, plus un webcam si cateva taste, dar nimic nu indica ce brand a creat acest terminal.

Ei bine, iata ca ghicitoarea a fost rezolvata de un cititor al Pocketables, care afirma ca acesta este UMPC-ul SODIFF, care a fost in cele din urma anulat. Terminalul sosea cu suport WiBro, un display de 4.3 inchi, o tastatura glisanta QWERTY, functii PMP, radio FM, camera de 2 megapixeli, IPTV, slot pentru carduri de memorie si multe altele.

[Via: Pocketbles.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×