Una dintre fabricile Foxconn producătoare de iPhone-uri, izbucnește în flăcări; producția nu este afectată

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 702 ori
<b>Una dintre fabricile Foxconn producătoare de iPhone-uri, izbucnește în flăcări; producția nu este afectată</b>De-a lungul anilor aici pe Mobilissimo am tratat de c&acirc;teva ori și subiecte ce făceau referire la incendii izbucnite &icirc;n cadrul fabricilor Foxconn, celebrul partener Apple. Ei bine, un astfel de incident a avut din nou loc chiar ieri, moment...

De-a lungul anilor aici pe Mobilissimo am tratat de câteva ori și subiecte ce făceau referire la incendii izbucnite în cadrul fabricilor Foxconn, celebrul partener Apple. Ei bine, un astfel de incident a avut din nou loc chiar ieri, moment în care una dintre principalele fabrici producătoare de iPhone-uri a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit informațiilor preliminare colecate de noi de pe rețeaua de socializare Weibo, incendiul ar fi pornit de la unitatea principală de aer condiționat, fiind afectate mai multe etaje ale clădirii din cadrul acestui complex aflat în orașul Zhengzhou. Aflăm că în ciuda flăcărilor, producția de terminale iPhone nu a fost afectată, dar și faptul că incendiul nu a cauzat victime.

După cum precizam și mai sus, acesta nu este singurul incident petrecut în cadrul fabricilor Foxconn, cel mai grav fiind incendiul din 2011 când 3 muncitori au fost uciși de flăcări și alți 15 răniți. De asemenea, acest eveniment a contribuit și la o scădere serioasă a producției de tablete iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×