Tableta HTC Desire T7 a fost anulată conform unui zvonac, care publică şi imagini ale terminalului

662 ori
<b>Tableta HTC Desire T7 a fost anulată conform unui zvonac, care publică şi imagini ale terminalului</b>Ieri aflam&nbsp;că HTC ar pregăti o tabletă cu diagonală de 6.9 inch, cunoscută drept Desire T7, iar azi descoperim că acelaşi device a fost anulat deja. Informaţia vine de la zvonacul @upleaks, care a publicat pe Weibo şi noi randari ale...

Ieri aflam că HTC ar pregăti o tabletă cu diagonală de 6.9 inch, cunoscută drept Desire T7, iar azi descoperim că acelaşi device a fost anulat deja. Informaţia vine de la zvonacul @upleaks, care a publicat pe Weibo şi noi randari ale terminalului.

Pe lângă faptul că acest device a apărut în benchmarkul GFXBench, cu dotări precum 1 GB RAM, 16 GB stocare şi ecran de 6.9 inch cu rezoluţie 720p, am aflat şi că tableta fusese importată în India pentru teste. Site-ul de import/export Zauba confirmă acest lucru, iar importul a avut loc vara trecută, probabil în faza de prototip.

HTC Desire T7

Se vehicula şi un preţ sub 200 de dolari pentru HTC Desire T7, care mai aducea şi GPS, NFC şi WiFi, dar şi o cameră de 5 MP şi procesor quad core. E bizar să vedem că un terminal nou apare în benchmarkuri şi apoi el este imediat anulat. Randarile publicate de @upleaks prezentau o carcasă colorată destul de interesantă pentru o tabletă modernă, dar se pare că HTC pur şi simplu nu are noroc cu segmentul tabletelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×