iPhone 4 alb - Orange versus Vodafone În "operațiunea Pantera Albă"

2.664 ori
<b>iPhone 4 alb - Orange versus Vodafone În "operațiunea Pantera Albă"</b>Orange a făcut teasing reușit în această săptămână, vehiculându-se de două zile pe Twitter o misterioasă ofertă "Pantera Albă", care ne-a dus cu gândul imediat la o posibilă lansare a lui iPhone 4 în varianta albă. Se pare că am avut...

Orange a făcut teasing reușit în această săptămână, vehiculându-se de două zile pe Twitter o misterioasă ofertă "Pantera Albă", care ne-a dus cu gândul imediat la o posibilă lansare a lui iPhone 4 în varianta albă. Se pare că am avut dreptate, deoarece iPhone 4 este disponibil în alb în oferta Orange România.

Au existat aproximaitv 1.5 comenzi pe minut îi noptea trecută iar oferta #PanteraAlba a fost disponibilă doar 12 ore de la ora 00:00 a zilei 6 mai până azi la ora 12:00. Ce a inclus superoferta? Internet nelimitat și 20% reducere, iar în acest moment iPhone 4 16GB în varianta albă pornește de la 169 de euro la Orange România, în vreme ce Vodafone îl oferă de la 149 de euro.

iPhone 4 alb - Orange versus Vodafone

Ce diferențiază cele două oferte? Ei bine Vodafone oferă un iPhone 4 alb la preț mai mic decât Orange, cu 20 de euro, dar abonamentul Vodafone este mai scump decât cel Orange, care în cazul terminalului alb include și reducere https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/iphone-4-16gb-white/pret-iphone-4-16gb-white de 20% până la finalul anului. Astfel, veți plăti doar 39 de euro pe lună la Orange pana pe 31 decembrie, in vreme ce abonamentul Vodafone pentru iPhone alb costă 59 de euro!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×