MWC 2012: Samsung face teasing la procesoarele Exynos quad core

Autor:  | Publicat în:  Samsung 882 ori
<b>MWC 2012: Samsung face teasing la procesoarele Exynos quad core</b>MWC 2012 este un show tech atât de variat încât va include nu doar prezentări de terminale mobile, ci și de componente și hardware. Samsung va avea câteva prezentări interesante și deja a început teasingul pentru noile sale CPU-uri quad core...

MWC 2012 este un show tech atât de variat încât va include nu doar prezentări de terminale mobile, ci și de componente și hardware. Samsung va avea câteva prezentări interesante și deja a început teasingul pentru noile sale CPU-uri quad core Exynos.

Primele mostre de procesoare au avut parte de teasing chiar din această săptămână, majoritatea fiind modele quad ARM Cortex A9, produse cu ajutorul procesului de 32 nm. Asta înseamnă viteză mai mare și consum mai mic al bateriei. Noile chipseturi Exynos sunt cu 26% mai rapide și consumă cu 34% până la 50% mai puțină energie. Fiecare dintre core-uri poate fi oprit independent pentru a economisi energie, în funcție de sarcinile pe care le are de îndeplinit procesorul. Modelul Exynos 4412 ajunge de la 200 MHz la 1.5 GHz și va include 4 core-uri grafice ARM Mali, un engine media 64 bit Neon și un controller de memorie dual channel.

Exynos 4412 va fi destul de puternic pentru a suporta un telefon cu proiector integrat și un display 3D 1080p. Acesta se vrea a fi un rival pentru Tegra 3, dar unul mai puternic decât produsul Nvidia. Aș vedea un astfel de CPU pe o tabletă, precum cea Galaxy Tab 11.6, despre care vorbesc zvonurile. între timp așteptăm vești din tabăra Texas Instruments, unde vine OMAP 5 .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×