Samsung Galaxy S III s-a vândut În peste 10 milioane de unități

1.491 ori
<b>Samsung Galaxy S III s-a vândut În peste 10 milioane de unități</b>Samsung a lansat Galaxy S III la începutul lui mai 2012, a intrat pe piață de la sfârșitul lui mai. în România este în magazine începând cu 1 iunie 2012 când s-a făcut și o lansare oficială în magazinul oficial al Samsung deschis în...

Samsung a lansat Galaxy S III la începutul lui mai 2012, a intrat pe piață de la sfârșitul lui mai. în România este în magazine începând cu 1 iunie 2012 când s-a făcut și o lansare oficială în magazinul oficial al Samsung deschis în Carrefour Feeria din Băneasa.

în mai puțin de două luni de la debutul în peste 140 de țări s-a ajuns ca Samsung Galaxy S III să fie comercializat în peste 10 milioane de unități. Este o valoare fără precedent pentru un smartphone Android. Acesta a și contribuit la peste 50 de milioane de smartphone-uri pe care se spune că Samsung le-a vândut în al doilea trimestru din 2012.

Samsung Galaxy S III aduce un display de 4.8 inch cu rezoluție HD, procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare, microSD de până la 64 GB, Android 4.0.4, cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p, baterie de 2.100 mAh.

Găsiți o listă interesantă cu punctele forte ale lui Samsung Galaxy S III sau cele mai puțin bune. Singurul rival pentru acest telefon în 2012 pare a fi viitorul iPhone și mă refer la numărul de unități vândute. Galaxy S III vine după succesul numit Galaxy S II și deja începe să-l depășească. Au pus la punct un mecanism de marketing care funcționează excelent.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×