Samsung Galaxy S III s-a vândut În peste 10 milioane de unități

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.377 ori
<b>Samsung Galaxy S III s-a vândut În peste 10 milioane de unități</b>Samsung a lansat Galaxy S III la începutul lui mai 2012, a intrat pe piață de la sfârșitul lui mai. în România este în magazine începând cu 1 iunie 2012 când s-a făcut și o lansare oficială în magazinul oficial al Samsung deschis în...

Samsung a lansat Galaxy S III la începutul lui mai 2012, a intrat pe piață de la sfârșitul lui mai. în România este în magazine începând cu 1 iunie 2012 când s-a făcut și o lansare oficială în magazinul oficial al Samsung deschis în Carrefour Feeria din Băneasa.

în mai puțin de două luni de la debutul în peste 140 de țări s-a ajuns ca Samsung Galaxy S III să fie comercializat în peste 10 milioane de unități. Este o valoare fără precedent pentru un smartphone Android. Acesta a și contribuit la peste 50 de milioane de smartphone-uri pe care se spune că Samsung le-a vândut în al doilea trimestru din 2012.

Samsung Galaxy S III aduce un display de 4.8 inch cu rezoluție HD, procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare, microSD de până la 64 GB, Android 4.0.4, cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p, baterie de 2.100 mAh.

Găsiți o listă interesantă cu punctele forte ale lui Samsung Galaxy S III sau cele mai puțin bune. Singurul rival pentru acest telefon în 2012 pare a fi viitorul iPhone și mă refer la numărul de unități vândute. Galaxy S III vine după succesul numit Galaxy S II și deja începe să-l depășească. Au pus la punct un mecanism de marketing care funcționează excelent.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×