UPC lansează My UPC, un serviciu care Îți permite să platești facturile online și să ceri detalii despre cont

1.511 ori
<b>UPC lansează My UPC, un serviciu care Îți permite să platești facturile online și să ceri detalii despre cont</b>Astăzi, 12 noiembrie, UPC a anunțat introducerea unei noi platforme online, numită My UPC. Acest serviciu oferă posibilitatea utilizatorilor de a efectua plata facturilor online și de asemenea, prin intermediul acestuia, clienții pot obține...

Astăzi, 12 noiembrie, UPC a anunțat introducerea unei noi platforme online, numită My UPC. Acest serviciu oferă posibilitatea utilizatorilor de a efectua plata facturilor online și de asemenea, prin intermediul acestuia, clienții pot obține informații cu privire la conturile proprii.

Printre lucrurile pe care le puteți consulta se numără: vizualizarea istoricului ca și client, localizarea serviciilor în funcție de adrese, activarea de notificări și alte opțiuni. De asemenea, odată cu acest serviciu, sunt introduse și noi metode de plată online, fie prin card bancar, fie prin plata automată PayByClick, cu ajutorul unui card cu stocare de token.

Utilizatorii care doresc să acceseze acest serviciu, trebuie mai întâi să își creeze un cont, prin introducerea codului de client și a numelui de familie. După crearea contului, clienții au acces la toate funcțiile amintite mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×