[Update] Microsoft lansează astăzi Windows Phone 8 Într-un eveniment special ce poate fi urmărit În regim de "Live Streaming"!

1.928 ori
<b>[Update] Microsoft lansează astăzi Windows Phone 8 Într-un eveniment special ce poate fi urmărit În regim de "Live Streaming"!</b>Astăzi se presupunea că ar fi fost o zi a lansărilor, cu marele eveniment Google organizat în paralel cu cel Microsoft, dar amânat din cauza furtunii Sandy. Totuși avem un eveniment de anvergură astăzi, lansarea lui Windows Phone 8, care are loc...

Astăzi se presupunea că ar fi fost o zi a lansărilor, cu marele eveniment Google organizat în paralel cu cel Microsoft, dar amânat din cauza furtunii Sandy. Totuși avem un eveniment de anvergură astăzi, lansarea lui Windows Phone 8, care are loc la ora 19:00, ora României.

Dacă evenimentul Google ar fi avut loc în New York, cel Microsoft are loc în San Francisco. în cadrul sau vom vedea atât terminalele pe care le cunoaștem deja, Nokia Lumia 820, 920, HTC 8X, 8S, Samsung Ativ S, cât și câteva modele noi, după cum se speculează. E foarte posibil să îl vedem pe Huawei W1, care a ajuns pe web des în ultima vreme în imagini scăpate. Apoi vom vedea și modelul Nokia Lumia 822, versiunea Verizon a lui Lumia 820. Se zvonește că Lumia 822 debutează la preț de 99 de dolari cu abonament prin acest operator.

și HTC 8X ajunge tot la Verizon, cu preț de 199.99 dolari, cu abonament pe 2 ani. Recent a apărut și un model Samsung încă neanunțat, dar tot cu Windows Phone 8 care va fi parte a lansării. Există speculații și că Microsoft ar putea anunța astăzi un Surface Phone, dar fără scăpări solide care să îl preceadă nu cred că asta se va întâmpla. Revenim cu informatii imediat dupa lansare.

Eveniment lansare Windows Phone 8 Live Streaming

Evenimentul poate fi urmărit live și pe site-ul Microsoft sau pe pagina oficială Facebook Windows Phone!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×