Update pentru Samsung Galaxy Tab in Romania - Butonul "Porn." devine "Acasa"

4.362 ori
<b>Update pentru Samsung Galaxy Tab in Romania - Butonul "Porn." devine "Acasa"</b>Dupa valurile facute de stirea despre butonul "Porn." de pe tabletul Samsung Galaxy Tab, care a devenit un subiect discutat pe site-uri de top precum Gizmodo, Slashgear, Devicemag sau autohtone (Realitatea.ro, Capital.ro plus bloguri) iata ca un update de...

Dupa valurile facute de stirea despre butonul "Porn." de pe tabletul Samsung Galaxy Tab, care a devenit un subiect discutat pe site-uri de top precum Gizmodo, Slashgear, Devicemag sau autohtone (Realitatea.ro, Capital.ro plus bloguri) iata ca un update de firmware transforma buclucasa functie in butonul "Acasă".

Nu putem spune ca modificarea vine din cauza articolului nostru, dar am avut un oarecare rol in popularizarea sa, totusi. Sinceri sa fim, acel buton nu era un lucru atat de rau, fiind ceva special in segmentul tableturilor moderne si aducand un element de originalitate aparte. Astfel, varianta autohtona a lui Galaxy Tab ar fi fost mereu subiect de discutii si toti ar fi dorit sa apese butonul "Porn." pentru a vedea ce se intampla.

Samsung Galaxy Tab Porn button

Intr-un final "Acasă" este mai adecvat acestui tablet, in special datorita semnului specific plasat langa butonul virtual (cel in forma unei case). Confirmarile in legatura cu transformarea butonului vin de la Samsung Mobile Romania si Orange.

[update]

Iata ca am primit via mail si un screenshot cu felul in care va arata interfata lui Samsung Galaxy Tab dupa update-ul de firmware. Observati faptul ca "Porn." a devenit acum "Acasă" iar tabletul Samsung este cu un pas mai aproape de sosirea in magazinele noastre:

Samsung Galaxy Tab update interfata

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×