Update-ul Amber pentru telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8 va sosi În august

1.132 ori
<b>Update-ul Amber pentru telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8 va sosi În august</b>Nokia Lumia 925 a fost lansat cu un software ușor îmbunătățit, iar compania finlandeză a promis că vor aduce aceste noutăți și pe telefoanele mai vechi cu Windows Phone 8. Ar fi vorba de Nokia Lumia 920, 820, 720, 620, 520.&nbsp; &nbsp; Pe...

Nokia Lumia 925 a fost lansat cu un software ușor îmbunătățit, iar compania finlandeză a promis că vor aduce aceste noutăți și pe telefoanele mai vechi cu Windows Phone 8. Ar fi vorba de Nokia Lumia 920, 820, 720, 620, 520.

Pe contul de twitter al Nokia Spania s-a declarat că update-ul de software denumit Amber va sosi pe telefoanele cu Windows Phone 8 din seria Lumia începând cu august 2013. Câteva dintre noutățile aduse de Amber:

  • aplicația Smart Camera Lens ce permite noi moduri de funcționare precum Action Shot, Motion Focus, Object Removal;
  • radio FM-ul va fi activat din software, cu excepția lui Lumia 620;
  • ecran de blocare ce poate fi deblocat prin dubla atingere a display-ului pentru telefoanele cu display AMOLED. 

Presupun că vor mai fi îmbunătățiri în ce privește viteza prin meniu, browsing etc. Este de apreciat că Nokia încearcă să ofere o experiență cât mai plăcută pe telefoanele sale cu software Microsoft.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×