HP ar putea reveni la smartphone-uri, promite o "experiență unică"

Autor:  | Publicat în:  HP 874 ori
<b>HP ar putea reveni la smartphone-uri, promite o "experiență unică"</b>Se pare că HP nu și-a încheiat relația cu piața smartphone după ce a dus seria Pre către eșec. Directorul companiei pe zona de PC-uri și tablete, segmentul Asia-Pacific, Yam Su Yin a confirmat recent că HP lucrează la un nou device. &nbsp;...

Se pare că HP nu și-a încheiat relația cu piața smartphone după ce a dus seria Pre către eșec. Directorul companiei pe zona de PC-uri și tablete, segmentul Asia-Pacific, Yam Su Yin a confirmat recent că HP lucrează la un nou device.

Deocamdată compania americană se axează pe tablete, laptopuri și sisteme All in One, dar pe viitor vom vedea și un nou smartphone. Ni se promite și "o experiență unică", dar sincer să fiu mă aștept la un terminal cu Android, având în vedere faptul că recent HP a lansat și câteva tablete cu platformă mobilă Google la bord.

Prin "experiența diferențiată" de rivalii săi, HP va trebui să asigure o personalizare a lui Android care să fie atât atractivă, cât și utilă consumatorului. Sincer să fiu, aș vedea HP producând un soi de PadFone și adăugând ceva în plus... Voi ce părere aveți? Mai este loc pe piața telefoanelor și pentru HP?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×