Upgrade de Windows Mobile 6 disponibil pentru Samsung BlackJack acum

1.317 ori
<b>Upgrade de Windows Mobile 6 disponibil pentru Samsung BlackJack acum</b>Dupa ce noul BlackJack II s-a bucurat de atentie suficienta in lumina lui Windows Mobile 6, Samsung in sfarsit ia in calcul modernizarea primului BlackJack. Inca de ieri Windows Mobile 6 este disponibil cu toata lista sa de feature-uri pentru primul...

Dupa ce noul BlackJack II s-a bucurat de atentie suficienta in lumina lui Windows Mobile 6, Samsung in sfarsit ia in calcul modernizarea primului BlackJack.

Inca de ieri Windows Mobile 6 este disponibil cu toata lista sa de feature-uri pentru primul BlackJack, in toata gloria sa. Pentru persoanele care nu au neaparata nevoie de GPS-ul variantei BlackJack II, upgrade-ul pare a da puteri noi predecesorului sau, care este inca destul de popular in categoria de smartphone-uri. De mentionat este faptul ca utilizatorii care au dorit sa downloadeze OS-ul inainte de ora la care s-a anuntat oficial ca acesta va fi disponibil au realizat ca doar Windows Mobile 5 este disponibil, asteptand deci pana la ora anuntata.

Cei de la engadgetmobile.com, care au anuntat acest update au primit feedback de la un public, care in mod surprinzator nu a fost foarte incantat de aceasta initiativa. Se pare ca problema lor principala era faptul ca installerul nu functioneaza pe Windows Vista, dupa cum este mentionat si pe pagina de unde se poate descarca OS-ul. De asemenea, fanii BlackJack au mentionat ca decizia de a upgrada terminalul la varianta 6.0 a sistemului de operare a venit cu 2-3 luni mai tarziu, de vreme ce unii dintre utilizatori au renuntat la smartphone in favoarea unui iPhone sau Dopoc C730.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×