Formeaza doar numere gresite cu un accesoriu pentru farseori

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.017 ori
<b>Formeaza doar numere gresite cu un accesoriu pentru farseori</b>In cazul in care simtiti ca 1 aprilie este prea departe pentru a planui de acum vreo farsa, a venit momentul sa faceti cateva glume celor dragi, folosi generatorul de numere formate gresit din imaginea de mai jos. Acesta este folosit in cazul telefonului...

In cazul in care simtiti ca 1 aprilie este prea departe pentru a planui de acum vreo farsa, a venit momentul sa faceti cateva glume celor dragi, folosi generatorul de numere formate gresit din imaginea de mai jos.

Acesta este folosit in cazul telefonului fix, iar atunci cand victima dumneavoastra va incerca sa apeleze un anumit numar, accesoriul va incurca o serie de cifre, permitandu-i victimei sa sune la alt numar. Apelul va fi facut total la intamplare, iar farsa se va petrece in cazul a 75% dintre apelarile victimei. Astfel, restul de 25% o vor convinge ca este doar extrem de neindemanatica intr-o zi anume, in cazul in care nu a citit deja acest articol.

Cei de la gizmodo.com au fost extrem de curiosi sa vada care sunt variatiunile accesoriului pe tema lui 911, dar se pare ca farsa nu se aplica si in cazul celebrului numar de urgenta, care a trecut neperturbat pentru filtru, fiind format in mod normal. Problema este ca 75% este un procent cam mare, prea mare pentru ca un apelant nervos si grabit sa nu realizeze ca este ceva in neregula cu linia sa fixa. Sa speram doar ca amicii dumneavoastra pacaliti astfel nu se vor gandi la represalii legale, mai ales daca nu au intrat in conflict cu persoana apelata din greseala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×