Urmărește echipa de rugby a României la Cupa Mondială 2011 pe mobil sau tableta cu aplicatiile speciale RWC 2011 (Galerie foto)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.295 ori
<b>Urmărește echipa de rugby a României la Cupa Mondială 2011 pe mobil sau tableta cu aplicatiile speciale RWC 2011 (Galerie foto)</b>Cupa Mondială de Rugby 2011 a debutat astăzi în Noua Zeelandă, iar printre participanții la acest eveniment sportiv se numără și România. Le ținem pumnii băieților care joacă pe 10 septembrie la ora matinală 04:00 a României și trebuie să...

Cupa Mondială de Rugby 2011 a debutat astăzi în Noua Zeelandă, iar printre participanții la acest eveniment sportiv se numără și România. Le ținem pumnii băieților care joacă pe 10 septembrie la ora matinală 04:00 a României și trebuie să aflați că puteți să urmăriți progresul tricolorilor și pe mobil acum.

Cum puteți face acest lucru? Ei bine, există aplicații speciale (aici) compatibile cu numeroase device-uri, de la tableta BlackBerry PlayBook, la terminalele Android, iPhone, iPad și Windows Phone 7. Ce oferă aplicațiile? După cum arăta și capturile noastre de ecran puteți vedea comentarii text live, actualizări de scor foarte precise și statistici de tot felul.

Puteți vota Omul Meciului, se pot vedea selecții dintr-o repriză la pauză și sunt disponibile știri în legătură cu acest eveniment. Evident, aveți și programul complet al meciurilor, cu orele și datele la care se vor disputa întâlnirile. Fiecare echipă are toate detaliile incluse, iar jucătorii au toate statisticile disponibile în dreptul numelui lor, sub forma unui tabel.

Dacă îi vom bate pe scoțieni mâine nu știu, dar cert e că îi vom putea urmări pe băieți și de pe mobil. Hai România!

 Urmărește echipa de rugby a României la Cupa Mondială 2011 pe mobil sau tableta cu aplicatiile speciale RWC 2011 (Galerie foto)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×