Urmariti lansarea lui iPhone 3G prin liveblogging luni 9 iunie la ora 20 (ora Romaniei)

1.258 ori
<b>Urmariti lansarea lui iPhone 3G prin liveblogging luni 9 iunie la ora 20 (ora Romaniei)</b>Evenimentul pe care fanaticii Apple il asteptau se apropie, iar cei de la Gizmodo au promis ca-si vor tine fanii informati prin live blogging pe masura ce iPhone 3G se va pregati de debut. Astfel, va trebui sa fiti cu ochii pe Mobilissimo la ora 20:00...

Evenimentul pe care fanaticii Apple il asteptau se apropie, iar cei de la Gizmodo au promis ca-si vor tine fanii informati prin live blogging pe masura ce iPhone 3G se va pregati de debut. Astfel, va trebui sa fiti cu ochii pe Mobilissimo la ora 20:00 luni, 9 iunie, pentru a afla in direct cum decurge lansarea noului terminal.

Evenimentul Apple WWDC va gazdui aceasta lansare, care e posibil sa includa si OS-ul Snow Leopard. Fusul nostru orar ne permite sa fim niste fericiti, in acest caz, de vreme ce australienii, spre exemplu, vor trebui sa se trezeasca la 3 noaptea pentru a asista la lansare. Vor mai exista fani iPhone postati cu corturile in fata magazinelor? Sa inceapa iar isteria iPhone, de data aceasta in varianta 3G?

Telefonul produs de Apple este doar unul dintre produsele lansate in cadrul WWDC, astfel ca trebuie sa ne asteptam si la un nou iPod, un nou MacBook, eventual la un nou iMac si cu siguranta la o pleiada de softuri pentru iPhone. Vom vedea si noi OS-uri, iar zvonurile afirma ca Steve Jobs, bossul Apple ar pregati si o consola portabila branduita cu celebrul mar, pentru a surprinde fanii PSP si pe cei ai lui Nintendo DS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×