Primul browser controlabil prin atingere, acum pe UIQ

1.129 ori
<b>Primul browser controlabil prin atingere, acum pe UIQ</b>Digia a creat un nou browser pentru varianta UIQ a lui Symbian, aceasta varianta fiind acum controlabila prin intermediul touch screen-ului. Browserul foloseste engine-ul WebKit, inclus si in Safari, Mobile Safari (de pe iPhone), dar si in browserul...

Digia a creat un nou browser pentru varianta UIQ a lui Symbian, aceasta varianta fiind acum controlabila prin intermediul touch screen-ului.

Browserul foloseste engine-ul WebKit, inclus si in Safari, Mobile Safari (de pe iPhone), dar si in browserul Android, fiind open source si utilizat pe numeroase aplicatii. Browserul standard inclus pe terminalele dotate cu UIQ este Opera, cel mai performant din industria mobila. Acesta este foarte functional, dar este de obicei implementat pe terminale non-touchscreen. Majoritatea handseturilor moderne dotate cu UIQ dispun de un touchscreen, astfel ca un browser optimizat pentru interactiuni touch ar fi ideal.

Noua aplicatie va fi disponibila incepand din luna iulie si va putea fi descarcata, initial in faza beta 1.0. In cazul in care incercati sa va inregistrati in faza de beta testing veti avea dificultati, sau cel putin noi am avut, de vreme ce nu am putut gasi optiunea care permite inregistrarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×