Urmașul lui Motorola Moto G se va numi... tot Moto G; Iată detalii despre prețul său și specificații!

996 ori
<b>Urmașul lui Motorola Moto G se va numi... tot Moto G; Iată detalii despre prețul său și specificații!</b>știm că pe 4 septembrie Motorola are un eveniment programat în Chicago și acolo nu vom vedea doar noul Moto X+1, ci și un urmaș pentru Moto G. Azi aflăm că noul terminal midrange se va numi tot Moto G și îi vedem și ambalajul printr-o scăpare...

știm că pe 4 septembrie Motorola are un eveniment programat în Chicago și acolo nu vom vedea doar noul Moto X+1, ci și un urmaș pentru Moto G. Azi aflăm că noul terminal midrange se va numi tot Moto G și îi vedem și ambalajul printr-o scăpare direct din India.

Imaginea și detaliile au fost postate de către Saurabh Patil pe contul său de Twitter, iar el a făcut rost de cutia acestui nou handset de la retailerul local Flipkart. Motorola ar putea numi telefonul și "Noul Moto G", dar deocamdată știm doar de Moto G și atât. E posibil să se aplice și modelul de denumire a lui Nexus 7 (2013), botezand produsul Moto G (2014). Telefonul va debuta în India pe 5 septembrie, exclusiv prin Flipkart și va costa în jur de 181 de dolari.

Urmașul lui Motorola Moto G se va numi... tot Moto G; Iată detalii despre prețul sau și specificații!

între timp în Brazilia au apărut scăpări care ne indică un preț aproape dublu și bănuiesc că la noi terminalul va costa în jur de 200 de euro. El vine cu un procesor Snapdragon 400, 1 GB RAM și un display HD de 5 inch, conform aceleiași surse. în India Flipkart ar fi pregătit deja 70.000 de unități, deci se așteaptă la vânzări mari. Credeți că va fi un hit noul Moto G?

Urmașul lui Motorola Moto G se va numi... tot Moto G; Iată detalii despre prețul sau și specificații!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×