Următoarea actualizare MeeGo a lui Nokia N9 detaliată - aduce videoconvorbiri!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.293 ori
<b>Următoarea actualizare MeeGo a lui Nokia N9 detaliată - aduce videoconvorbiri!</b>Următoarea actualizare a lui MeeGo, sistemul de operare de pe Nokia N9 va aduce, printre altele și posibilitatea de a realiza apeluri video folosind camera frontală. în ce privește update-ul, acesta va permite sosirea firmware-ului PR1.2 pe primul...

Următoarea actualizare a lui MeeGo, sistemul de operare de pe Nokia N9 va aduce, printre altele și posibilitatea de a realiza apeluri video folosind camera frontală. în ce privește update-ul, acesta va permite sosirea firmware-ului PR1.2 pe primul telefon Nokia cu carcasă din policarbonat.

Vom mai primi și foldere pentru aplicații în ecranele Home și alte modificări. Printre acestea din urmă se număra suportul pentru copy/paste în browserul lui N9 printr-un sistem tip "drag and tap", pe care l-am văzut în Android și iOS. în imaginea de mai sus puteți vedea în partea dreaptă un preview pentru funcția de foldere de pe N9, care va sosi cu firmware-ul nou. După cum arată această funcție mă aștept să vedem ceva critici din partea Apple, deoarece această opțiune îmi amintește de o variantă omoloagă din iOS.

Cert e că aceste funcții au fost cerute de către posesorii de terminale MeeGo, iar doleanțele le-au fost ascultate, chiar dacă asta a însemnat un mic împrumut de la Apple. și camera și galeria foto au primit modificări, cel mai probabil de funcționalitate, deoarece interfața nu arată rău deloc. Din câte știm până acum ar trebui să vedem noul soft pe N9 începând cu data de 30 ianuarie.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×