Următoarele telefoane Nexus vor fi produse de LG, Sony și Samsung: Optimus Nexus, Xperia Nexus și Galaxy Nexus II!

1.314 ori
<b>Următoarele telefoane Nexus vor fi produse de LG, Sony și Samsung: Optimus Nexus, Xperia Nexus și Galaxy Nexus II!</b>Cu câteva luni în urma apăruse o teorie interesantă care spunea că în acest an marii producători de telefoane care au cooperat cu Google în cadrul inițiativei Android vor sărbători ziua de naștere a OS-ului cu mai multe telefoane Nexus....

Cu câteva luni în urma apăruse o teorie interesantă care spunea că în acest an marii producători de telefoane care au cooperat cu Google în cadrul inițiativei Android vor sărbători ziua de naștere a OS-ului cu mai multe telefoane Nexus. Evident, informația părea absurdă și puțin probabilă, dar iată că o teorie similară apare din nou, de această dată susținută de un roadmap al operatorul japonez NTT DoCoMo, care include 3 noi terminale Nexus.

E vorba aici despre un telefon LG, unul Samsung și unul Sony, conform site-ului japonez Android Noodles, care ar avea o sursă la NTT DoCoMo. Numele adoptate de noile handseturi sunt Samsung Galaxy Nexus II, LG Optimus Nexus și Sony Xperia Nexus. E interesant că HTC și Motorola au fost lăsate pe dinafară, sau poate programate pentru un al doilea val de modele, eventual unul pentru începutul lui 2013. De obicei Nexus impunea ideea unui singur model, unul care să definească standardele pentru următorul an în privința telefoanelor Android.

O producție multiplă a lui Nexus ar putea dilua valoarea acestui brand, dar ar crește încrederea partenerilor Google în gigantul motoarelor de căutare. Sincer să fiu aș vrea să văd cum ar arăta un smartphone ASUS Nexus, mai ales că au făcut o treabă bună cu Nexus 7 și mai ales că telefonul PadFone de sine stătător e la rândul său excelent. Voi ce firmă ați dori să producă un nou Nexus și de ce? Iată câteva opțiuni: HTC, Huawei, Acer, LG, Sony, Samsung, ASUS, Lenovo, Dell, HP, Fujitsu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×