Tableta Nexus 7 confirmată pentru lansare oficială În Europa În septembrie; Costă 249.90 euro În Franța (16GB)

985 ori
<b>Tableta Nexus 7 confirmată pentru lansare oficială În Europa În septembrie; Costă 249.90 euro În Franța (16GB)</b>Toată lumea vorbește despre Nexus 7, inclusiv noi care v-am prezentat un unboxing ieri, iar acum se discută despre acest produs la nivel european. Tableta va sosi oficial pe Bătrânul Continent luna viitoare și avem informații despre "debarcarea sa...

Toată lumea vorbește despre Nexus 7, inclusiv noi care v-am prezentat un unboxing ieri, iar acum se discută despre acest produs la nivel european. Tableta va sosi oficial pe Bătrânul Continent luna viitoare și avem informații despre "debarcarea sa din Normandia", dacă putem spune așa și putem, deoarece terminalul va sosi în Franța.

Deja disponibil în Marea Britanie, SUA, Canada și Australia, acest produs a ajuns și în alte țări, dar doar în mod neoficial deocamdată. La nivel oficial Nexus 7 ajunge în Franța pe 3 septembrie și în următoarea săptămână mă aștept să fie disponibilă în toate țările UE. TechCrunch confirma vestea, citând numeroși retaileri din Franța, inclusiv Fnac, Darty și Boulanger. în țara lui Dumas se vă practica un preț de 249.90 euro, inclusiv taxe locale și asta pentru versiunea 16 GB.

Din câte am înțeles la noi va costa 1.250 lei varianta de 16 GB sosită pe canale oficiale. în acest moment nu există precomenzi, cel puțin nu în Franța, deși Fnac publicase din greșeală o pagină de precomenzi. în fine, va fi interesant de văzut dacă va exista vreo țară din UE care va beneficia și de vânzarea tabletei prin canalul Google Play Store. După Franța, tableta ar trebui să ajungă în Italia, Germania, Spania și pe undeva pe la jumătatea lui septembrie și la noi. între timp vă pregătim un review detaliat pentru acest produs!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×