Presupusele dotări ale flagship-ului Xiaomi Mi 7 apar menționate într-o captură de ecran; are 8 GB RAM

1.391 ori
<b>Presupusele dotări ale flagship-ului Xiaomi Mi 7 apar menționate într-o captură de ecran; are 8 GB RAM</b>Zvonurile referitoare la Xiaomi Mi 7 circulă online încă de anul trecut, majoritatea fiind despre dotările pe care terminalul le va aduce la pachet. Nu știm din păcate cum se va prezenta telefonul la capitolul design astfel că ne concentrăm

Încă din a doua parte a anului trecut au început să apară zvonurile despre Xiaomi Mi 7, flagship despre care am aflat de curând că nu va debuta la MWC 2018 cum se credea de fapt. Ni se pregătește o lansare în aprilie se pare și astăzi descoperim o captură de ecran care dezvăluie presupusele dotări ale acestui terminal foarte interesant. Știam deja că va opta pentru chipset Snapdragon 845, dar acum avem și alte specificații pe listă.

Xiaomi Mi 7

Cum nu avem certitudinea că este o captură de ecran reală, considerăm și această scăpare drept o speculație a specificațiilor pe care telefonul le va aduce. Este menționat aici prezența unui ecran de 5.6 inch cu rezoluție Full HD+ și aspect 18:9, a procesorului Snapdragon 845 și a unei camere duale în spate ce este compusă din doi senzori de 16 megapixeli.

Telefonul ar avea și 6 GB de RAM, dar și 128 GB de stocare flash. Mai apare în screenshot și faptul că bateria ar avea o capacitate inedită de 4480 mAh, lucru greu de crezut ținând cont că predecesorul vine cu o unitate de 3500 mAh. Este încă devreme să avem o listă concretă de specificații ținând cont de lansarea programată pentru luna aprilie, dar poate că firma chineză va oferi ceva informații în cadrul MWC 2018.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×