Următorul iPhone ar putea purta amprenta lui Steve Jobs, implicat În designul său

1.854 ori
<b>Următorul iPhone ar putea purta amprenta lui Steve Jobs, implicat În designul său</b>Se zvonea încă de anul trecut ca Steve Jobs de fapt ar fi lăsat deoparte proiectul iPhone 4S, implicându-se mai activ în dezvoltarea lui iPhone 5. Acum zvonurile au reaparut, cei de la Bloomberg citând surse care afirmă că Jobs a fost cel care a...

Se zvonea încă de anul trecut ca Steve Jobs de fapt ar fi lăsat deoparte proiectul iPhone 4S, implicându-se mai activ în dezvoltarea lui iPhone 5. Acum zvonurile au reaparut, cei de la Bloomberg citând surse care afirmă că Jobs a fost cel care a creat noul design pentru iPhone 5.

Tot Bloomberg afirmă că noul terminal va folosi un ecran mai mare, cel mai probabil undeva la 4 - 4.5 inch. Se vehiculează și zvonuri despre un nou sistem pentru antena, o nouă carcasa, poate chiar una din Liquidmetal. Alte predicții dau drept sigure prezenta conectivității 4G LTE pe noul telefon și a unui procesor quad core, probabil Apple A6. Vă reamintesc că luna viitoare are loc WWDC 2012, în cadrul căruia am putea vedea MacBook-uri cu ecrane Retina (afirmă zvonuri recente) și cel mai probabil și un preview pentru iOS 6.0.

Apoi vor urmă câteva luni de scăpări de componente și carcase pentru iPhone 5, sau mai bine zis vor fi reciclate informatiile false de anul trecut, înainte să îl vedem pe iPhone 4S. încă mă gândesc la companiile chineze care au produs carcase pentru un iPhone cu ecran de 4 inch în 2011, crezând că așa va arăta terminalul lansat în octombrie. Oare știau ei ceva despre iPhone-ul pe care îl așteptam acum?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×