Utilizarea telefonului mobil in timpul sarcinii naste emo?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.565 ori
<b>Utilizarea telefonului mobil in timpul sarcinii naste emo?</b>Telefoanele mobile sunt din nou catalogate o amenintare, de data aceasta la adresa femeilor insarcinate, impreuna cu alcoolul, parul de animale si fumatul. Cel putin asa arata un studiu care a implicat chestionarea a peste 13.000 de copii si mame. Acest...

Telefoanele mobile sunt din nou catalogate o amenintare, de data aceasta la adresa femeilor insarcinate, impreuna cu alcoolul, parul de animale si fumatul. Cel putin asa arata un studiu care a implicat chestionarea a peste 13.000 de copii si mame.

Acest studiu a aratat ca femeile care au folosit des telefoane mobile in timpul sarcinii au nascut copii cu probleme de comportament. Chestionarul a fost elaborat si aplicat de catre UCLA si Universitatea Aarhus din Danemarca, depistand ca utilizarea telefonului mobil de doar 2 sau 3 ori pe zi creste riscul problemelor de hiperactivitate la copii. De asemenea acestia pot avea probleme EMOtionale pana la varsta cand intra la gradinita.

Oamenii de stiinta care au efectuat studiul au afirmat ca rezultatele sunt "neasteptate" si ca nu au descoperit inca mecanismele biologice care cauzeaza problemele. Rezultatele au ramas la fel atunci cand cercetatorii au luat in calcul si fumatul, cazurile de probleme psihice din familie si statutul socio-economic. Totusi, suntem informati ca rezultatele trebuie interpretate cu precautie, fiind testate prin intermediul altor studii.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×