Un nou telefon LG isi face aparitia: VX8610

1.011 ori
<b>Un nou telefon LG isi face aparitia: VX8610</b>LG VX8610 este subiectul celor mai noi zvonuri, fiind telefonul care va fi lansat de catre Verizon in luna iunie si motivul pentru care definitia portabilitatii va fi schimbata. Handsetul este un slider aratos produs de LG si incorporeaza un headset...

LG VX8610 este subiectul celor mai noi zvonuri, fiind telefonul care va fi lansat de catre Verizon in luna iunie si motivul pentru care definitia portabilitatii va fi schimbata.

Handsetul este un slider aratos produs de LG si incorporeaza un headset Bluetooth. La drept vorbind "incorporeaza" este prea mult spus, de vreme ce headsetul se conecteaza in partea din spate a terminalului prin intermediul unui dock, ca un soi de "rucsac" pe spatele unui scolar. Integrarea a fost facuta destul de bine, iar conceptul nu este unul nou, amintind de cel putin un handset prototip pe care l-am admirat in acest an.

De remarcat este prezenta serviciului V Cast, dupa cum se poate observa pe ecranul telefonului, ceea ce inseamna ca veti beneficia de posibilitatea de a descarca/face streaming pentru melodiile preferate. Acestui serviciu i se adauga si V Cast TV (probabil), care va permite posesorilor de telefon LG VX8610 sa urmareasca cele mai noi seriale de pe telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×