Utilizator Flickr da in judecata Virgin Mobile

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.222 ori
<b>Utilizator Flickr da in judecata Virgin Mobile</b>O familie din Texas a dat in judecata compania australiana Virgin Mobile, pentru o reclama care le-a umilit fata adolescenta. Fotografia lui Alison Chang a fost folosita ca parte a campaniei initiate de catre Virgin Mobile Australia, sub numele "Esti cu...

O familie din Texas a dat in judecata compania australiana Virgin Mobile, pentru o reclama care le-a umilit fata adolescenta.

Fotografia lui Alison Chang a fost folosita ca parte a campaniei initiate de catre Virgin Mobile Australia, sub numele "Esti cu noi sau nu?. Campania includea imagini downloadate de pe site-ul Flickr, care permite impartasirea pozelor personale. In reclama Virgin, domnisoara Chang este reprezentata intr-o fotografie aratand semnul pacii iar textul folosit este "Renunta la prietenul prin corespondenta", in partea de jos a reclamei aflandu-se un alt text: "Text gratuit, de la virgin la virgin".

Fotografia originala a fost facuta in luna aprilie, de catre un psiholog specializat pe adolescenti, care a postat-o pe pagina sa Flickr. Familia tinerei Chang, de 16 ani a afirmat ca adolescenta a fost umilita de reclama, pe care au vazut-o numeroase cunostinte ale fetei. De asemenea familia a dat in judecata Virgin Mobile pentru incalcarea intimitatii tinerei, nefiind inca specificata oficial suma ceruta drept compensatie.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×