Utilizator Flickr da in judecata Virgin Mobile

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.235 ori
<b>Utilizator Flickr da in judecata Virgin Mobile</b>O familie din Texas a dat in judecata compania australiana Virgin Mobile, pentru o reclama care le-a umilit fata adolescenta. Fotografia lui Alison Chang a fost folosita ca parte a campaniei initiate de catre Virgin Mobile Australia, sub numele "Esti cu...

O familie din Texas a dat in judecata compania australiana Virgin Mobile, pentru o reclama care le-a umilit fata adolescenta.

Fotografia lui Alison Chang a fost folosita ca parte a campaniei initiate de catre Virgin Mobile Australia, sub numele "Esti cu noi sau nu?. Campania includea imagini downloadate de pe site-ul Flickr, care permite impartasirea pozelor personale. In reclama Virgin, domnisoara Chang este reprezentata intr-o fotografie aratand semnul pacii iar textul folosit este "Renunta la prietenul prin corespondenta", in partea de jos a reclamei aflandu-se un alt text: "Text gratuit, de la virgin la virgin".

Fotografia originala a fost facuta in luna aprilie, de catre un psiholog specializat pe adolescenti, care a postat-o pe pagina sa Flickr. Familia tinerei Chang, de 16 ani a afirmat ca adolescenta a fost umilita de reclama, pe care au vazut-o numeroase cunostinte ale fetei. De asemenea familia a dat in judecata Virgin Mobile pentru incalcarea intimitatii tinerei, nefiind inca specificata oficial suma ceruta drept compensatie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×