Nokia E90 primeste GPS asistat cu noul firmware

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.684 ori
<b>Nokia E90 primeste GPS asistat cu noul firmware</b>Conform unui utilizator de pe site-ul allaboutsymbian.com vom vedea in luna octombrie un nou firmware pentru celebrul Nokia E90. Acesta va include GPS asistat si probabil si QuickOffice 4.5. Totusi utilizatorii lui E90 si-ar dori ca noul firmware sa...

Conform unui utilizator de pe site-ul allaboutsymbian.com vom vedea in luna octombrie un nou firmware pentru celebrul Nokia E90. Acesta va include GPS asistat si probabil si QuickOffice 4.5.

Totusi utilizatorii lui E90 si-ar dori ca noul firmware sa corecteze probleme mai importante ale terminalului, in loc de a oferi imbunatatirile mentionate anterior. La urma urmei, exista posesori de E90 care au cumparat upgrade-ul QuickOffice 4.5, iar acestia ar prefera ca bugurile calendarului si cele ale web-ului sa fie corectate intai. Au existat si utilizatori care au sustinut ca aud un sunet in genul unui click cand efectueaza apeluri, problema fiind confirmata de membrii forumurilor de specialitate.

Printre problemele acestui terminal pe care firmware-ul speram ca le va corecta se numara si cea care cauzeaza blocarea functiilor Bluetooth, dupa inchiderea si deschiderea telefonului. GPS-ul asistat pe care-l va aduce noul firmware, va fi mai mult decat util avand in vedere lagul GPS-ului cu care este dotat E90 si delay-urile sale la fiecare miscare a posesorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×