Utilizatorii lui Windows Phone 8.1 Developer Preview vor primi automat WP 8.1 Update 1; Joe Belfiore confirmă!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 800 ori
<b>Utilizatorii lui Windows Phone 8.1 Developer Preview vor primi automat WP 8.1 Update 1; Joe Belfiore confirmă!</b>Vești bune pentru cei care au fost destul de curioși și grăbiți cu câteva luni în urmă cu privire la Windows Phone 8.1: se pare că acești utilizatori de Developer Preview WP 8.1 vor primi automat actualizarea la varianta Update 1 a acestei...

Vești bune pentru cei care au fost destul de curioși și grăbiți cu câteva luni în urmă cu privire la Windows Phone 8.1: se pare că acești utilizatori de Developer Preview WP 8.1 vor primi automat actualizarea la varianta Update 1 a acestei platforme.

Informația a fost confirmată chiar de către Joe Belfiore, oficial Microsoft. Un număr mare de utilizatori Windows Phone 8.1 Developer Preview există deja, inclusiv Erwin, care a instalat acest release pe al său Nokia Lumia 925, pentru acel review detaliat realizat de Alex aici. Windows Phone 8.1 GDR1 aduce câteva imbunatiri importante, printre care se numără și posibilitatea de a crea foldere, îmbunătățiri la capitolul SMS și multe altele.

WP 8.1 Update 1 aduce multi select pentru mesaje text și SMS forwarding plus contopirea mesajelor într-un singur thread. Live tile-ul lui Windows Phone Store va primi un referesh la fiecare 6 ore pentru a arăta cele mai noi jocuri și aplicații, iar acest update va mai aduce și o funcție numită Apps Corner, un mod special de funcționare în care puteți restricționa accesul la anumite aplicații. El aduce cu Kids Corner, dar orientat spre business.

Actualizarea va sosi săptămâna viitoare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×