OnePlus va renunța la utilizarea Cyanogenmod și a lui Color OS În favoarea unui custom ROM propriu

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.265 ori
<b>OnePlus va renunța la utilizarea Cyanogenmod și a lui Color OS În favoarea unui custom ROM propriu</b>Deși vine tocmai din China, OnePlus One este cu siguranță un smartphone care a reușit să își facă numele cunoscut prin mai toate colțurile lumii. După cum ați putut remarca, acest super-telefon a ajuns și în redacția Mobilissimo acum ceva...

Deși vine tocmai din China, OnePlus One este cu siguranță un smartphone care a reușit să își facă numele cunoscut prin mai toate colțurile lumii. După cum ați putut remarca, acest super-telefon a ajuns și în redacția Mobilissimo acum ceva timp, un video-unboxing fiind disponibil chiar aici.

în timp ce recenzia este aproape de a fi finalizată, aflăm un lucru destul de interesant prin intermediul GSMDome. Din câte se pare, compania OnePlus va renunța în curând la utilizarea Cyanogen Mod 11S și a lui Color OS în favoarea unui custom ROM propriu. De asemenea, aflăm și faptul că echipa de dezvoltatori OnePlus va fi mutată în Taiwan.

Odată cu aceste noutăți, ni se aduc la cunoștiință și planurile viitoare de extindere a disponibilității produselor OnePlus pe alte piețe. Potrivit companiei, în acest moment focusul este îndreptat către America de Nord, piață în care tehnologia este prezentă pretutindeni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×