Utilizatorii Windows Phone primesc propriul "Cydia", numit Bazaar

3.203 ori
<b>Utilizatorii Windows Phone primesc propriul "Cydia", numit Bazaar</b>Dacă nu vă mulțumesc aplicațiile din Windows Phone Marketplace sau prețurile lor uneori exagerate, atunci puteți apela la o alternativa, cam așa cum fac utilizatorii iOS care se bazează pe Cydia. Numele acestei alternative pentru aplicații third...

Dacă nu vă mulțumesc aplicațiile din Windows Phone Marketplace sau prețurile lor uneori exagerate, atunci puteți apela la o alternativa, cam așa cum fac utilizatorii iOS care se bazează pe Cydia. Numele acestei alternative pentru aplicații third party și homebrew este Bazaar, iar un screenshot din acesta vedeți mai jos.

Având în vedere că platforma Windows Phone este tot mai disecată și customizată de dezvoltatorii third party (vezi efortul ChevronWP7 Labs), era și cazul să apară o soluție pentru aplicații third party. în plus, numărul utilizatorilor WP7 a avut parte de o creștere deosebită odată cu vânzarea lui Nokia Lumia 800, deci și nevoile de aplicații au crescut. Bazaar a debutat pe XDA Developers, fiind pus la dispoziție în formă beta, pentru curioși. Rețineți că acesta nu este un loc unde se adună aplicațiile piratate sau crackuite, deci luați-vă gândul de la așa ceva.

Aceasta va fi un mijloc pentru dezvoltatorii care vor să își distribuie softurile homebrew pentru Windows Phone, sau pe cele freeware. Evident, există și o parte negativă a acestui magazin de aplicații: aveți nevoie de un ROM personalizat pe telefonul cu WP7 (DFT, NextGen sau Deepshining), un ROM care să suporte instalarea XAP prn IE9. Deocamdată Bazaar suporat doar browsing și nu și download de aplicații, astfel că în acest punct este crucial feedbackul utilizatorului, pentru evoluția ulterioară a magazinului de aplicații third party.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×