UTOK lansează În România o serie de tablete și smartphone-uri cu prețuri accesibile

3.510 ori
<b>UTOK lansează În România o serie de tablete și smartphone-uri cu prețuri accesibile</b>UTOK a anunțat în această săptămână disponibilitatea unei game variate de telefoane și tablete în țara noastră. Liliana Piticaș, brand manager UTOK a declarat că a venit momentul ca gadgeturile avansate să fie ușor de înțeles, obținut...

UTOK a anunțat în această săptămână disponibilitatea unei game variate de telefoane și tablete în țara noastră. Liliana Piticaș, brand manager UTOK a declarat că a venit momentul ca gadgeturile avansate să fie ușor de înțeles, obținut și utilizat.

Telefoanele UTOK vin cu tehnologii de ultimă oră, ce includ procesoare quad core, chipuri grafice cu până la 8 nuclee, camere foto de până la 13 megapixeli, cu filmare Full HD și ecrane de până la 5 inch. Portofoliul UTOK include și modele de telefoane dual SIM, dar și tablete cu procesoare quad core, ecrane IPS, iar aceste produse vin cu garanții extensibile la 5 ani și abonamente pe o lună la cele mai urmărite canale TV de știri, documentare și animații.

Telefoane UTOK

Un exemplu de terminal interesant este tableta UTOK 1000 Q, un device cu ecran IPS de 10.1 inch, procesor quad core, 16 GB memorie internă, WiFi, HDMI și camera duala. Prețul sau este de 999 lei. în portofoliul companiei se află și UTOK 800 Q, o tabletă cu display IPS de 8 inch, procesor quad core, WiFi, HDMI și cameră duală.

UTOK lansează În România o serie de tablete și smartphone-uri cu prețuri accesibile

Prețul este de 799 lei. Mai multe detalii găsiți pe UTOK.com.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×