VAIO şi alte câteva companii asiatice anunţă viitoare telefoane cu Windows 10 Mobile la bord

676 ori
<b>VAIO şi alte câteva companii asiatice anunţă viitoare telefoane cu Windows 10 Mobile la bord</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment organizat de Microsoft Japonia astăzi, c&acirc;ţiva noi parteneri hardware s-au arătat pregătiţi pentru a dezvolta şi lansa handseturi cu Windows 10 Mobile. VAIO a fost probabil cel mai interesant nume de pe listă,...

În cadrul unui eveniment organizat de Microsoft Japonia astăzi, câţiva noi parteneri hardware s-au arătat pregătiţi pentru a dezvolta şi lansa handseturi cu Windows 10 Mobile. VAIO a fost probabil cel mai interesant nume de pe listă, în vreme ce modelele prezentate de Acer erau deja ştiute de la IFA 2015.

Încă nu e clar când îşi va lansa VAIO primul model cu Windows 10 Mobile, dar cel mai probabil acesta va sosi în 2016. Rămâne de văzut dacă va fi un model complet nou, sau unul inspirat din alt handset, cum a fost cazul lui VAIO Phone, model cu Android inspirat de Panasonic Eluga U2. Compania Third Wave a prezentat telefonul Digginos Mobile DG-W10M, care va fi un model cu ecran HD de 5 inch, 16 GB stocare şi preţ accesibil.

Şi firma Trinity a adus un model Nuans cu Windows 10 Mobile, care încă nu are specificaţii oficiale şi a fost prezentat sub numele de Neo în mâinile oficialilor. Telefonul VAIO cu Windows 10 Mobile ar urma să vină cu funcţia Continuum şi va fi adresat zonei enterprise mai degrabă decât consumatorilor. El e aşteptat la anul, iar o altă firmă care a expus planuri şi prototipuri este Genesis, care vrea să se extindă din zona Android, dar şi Freetel, cu un model KATANA 02, cu ecran de 5 inch HD, 16 GB stocare şi 2 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×