ASUS ZenWatch 2 primeşte o disecţie, care descoperă un difuzor la interior

922 ori
<b>ASUS ZenWatch 2 primeşte o disecţie, care descoperă un difuzor la interior</b>ASUS ZenWatch 2 este unul dintre cele mai arătoase smartwatchuri cu Android Wear ale momentului, iar terminalul a ajuns la băieţii de la Mobiflip.de, care au purces la o disecţie a terminalului. Ei au descoperit un lucru interesant la interior şi...

ASUS ZenWatch 2 este unul dintre cele mai arătoase smartwatchuri cu Android Wear ale momentului, iar terminalul a ajuns la băieţii de la Mobiflip.de, care au purces la o disecţie a terminalului. Ei au descoperit un lucru interesant la interior şi anume faptul că acest model vine cu un difuzor, de care teoretic Android Wear nu se foloseşte.

Anunţat la IFA 2015, acest smartwatch vine în continuarea primului ZenWatch, care a fost bine primit de public. În mod interesant şi la disecţia lui Huawei Watch realizată luna trecută cei de la Android Police au descoperit un difuzor pe acel model, la rândul său cu funcţionalitate necunoscută. Mai interesant e că nici ASUS şi nici Huawei nu au inclus printre dotările oficiale prezenta difuzoarelor pe device-urile lor.

E încă neclar dacă şi noul Motorola Moto 360 2 are această dotare, dar şansele sunt mari să fie aşa. Integrarea difuzorului oferă o anticipare a funcţiilor viitoare ale lui Android Wear, care fie va permite să preluăm apeluri direct de pe ceasuri sau chiar să primim ghidare vocală şi notificări vocale, sau de ce nu şi să ascultăm muzică, ceea ce Apple Watch nu poate face.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×