iPhone 5 vine cu un spate metalic, un display de dimensiuni mai mari? Detalii În premieră despre prototip sau doar zvonuri?

2.966 ori
<b>iPhone 5 vine cu un spate metalic, un display de dimensiuni mai mari? Detalii În premieră despre prototip sau doar zvonuri?</b>Cei de la 9to5mac au început să propage deja o avalanșă de zvonuri despre iPhone 5, astfel că poate apărea confuzie cu privire la noul model de handset Apple. Ei bine, un lucru este clar: terminalul din imaginea de mai jos este doar un iPhone 4, cu...

Cei de la 9to5mac au început să propage deja o avalanșă de zvonuri despre iPhone 5, astfel că poate apărea confuzie cu privire la noul model de handset Apple. Ei bine, un lucru este clar: terminalul din imaginea de mai jos este doar un iPhone 4, cu o parte din spate customizată astfel încât să arate metalică. Ce informații despre iPhone 5 avem aflați mai jos.

Se pare că 9to5mac ar fi avut ocazia să afle informații direct de la Foxconn, producătorul terminalelor iPhone, unde ar avea o sursă. Aceasta afirmă că iPhone 5 va avea un design similar cu iPhone 4, dar că va folosi materiale diferite și un ecran mai mare. Se pare că Apple va face trecerea la o carcasa-spate metalică, fie optând pentru aluminiu, fie pentru interesantul material Liquid Metal.

iPhone 5 vine cu un spate metalic, un display de dimensiuni mai mari? Detalii În premieră despre prototip sau doar zvonuri?

în ce privește ecranul, există speculații că acesta ar fi unul de 4 inch, care s-ar întinde de la o parte laterală la cealaltă a telefonului, fără a fi delimitat de margini. Ca dovadă că au informații despre iPhone 5, cei de la 9to5mac ne oferă imaginea unui cablu al încărcătorului noului iPhone, care nu ne oferă prea multe indicii despre acest handset.

La această oră, un rezumat al listei de zvonuri indică faptul că vom vedea în vară un iPhone cu procesor dual core A5, display de 4 inch, carcasă din aluminiu, cameră de 8 megapixeli (Sony?) și același design ca și iPhone 4. Pe care dintre aceste speculații le considerați cele mai realiste?

iPhone 5 vine cu un spate metalic, un display de dimensiuni mai mari? Detalii În premieră despre prototip sau doar zvonuri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×