Vânzări de 40 de miliarde de dolari pentru Samsung În trimestrul 1 din 2012!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 794 ori
<b>Vânzări de 40 de miliarde de dolari pentru Samsung În trimestrul 1 din 2012!</b>Samsung tocmai a postat primele estimări cu privire la profiturile obținute din vânzările sale în primul trimestru al acestui an. Performanțele sunt impresionante, mai ales când aflăm că Samsung a avut vânzări de 40 de miliarde de dolari în...

Samsung tocmai a postat primele estimări cu privire la profiturile obținute din vânzările sale în primul trimestru al acestui an. Performanțele sunt impresionante, mai ales când aflăm că Samsung a avut vânzări de 40 de miliarde de dolari în ultimele 3 luni, o sumă similară cu cea din trimestrul 4 2011.

Creșterea este destul de clară, dacă luăm în calcul faptul că Samsung a obținut cu 7 miliarde de dolari mai mult în primele 3 luni ale acestui an, față de trimestrul 1 din 2011. și luați în calcul faptul că în mod tradițional ianuarie, februarie și martie sunt considerate luni moarte de cumpărături, deoarece vin după sărbătorile de iarnă. Profitul operațional al companiei sud-coreene este de 5 miliarde de dolari, aproape dublu față de trimestrul 1 din 2011. Rețineți că toate acestea sunt estimări, menite să ofere un peisaj asupra activității companiei, pentru analiști, investitori și presa.

Rezultatele financiare complete vor fi oferite tot în această lună, dar doar după aprobarea comitetului de directori. Cum ar suna ca în planurile de viitor Samsung să stea scris cu litere o șchioapă "achiziționarea RIM și a brandului BlackBerry"?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×