S-a "clonat" și Samsung Galaxy S III prin Pantech Vega Racer 2, telefonul cu ecran 720p de 4.8 inch, corp ceramic lansat În această lună!

1.213 ori
<b>S-a "clonat" și Samsung Galaxy S III prin Pantech Vega Racer 2, telefonul cu ecran 720p de 4.8 inch, corp ceramic lansat În această lună!</b>Dacă mi-ar spune cineva că se va lansa în curând un smartphone cu ecran 720p de 4.8 inch și corp ceramic, aș crede că e vorba de Samsung Galaxy S III, deoarece zvonurile din ultimele luni menționau aceste dotări. Ei bine nu e vorba de un telefon...

Dacă mi-ar spune cineva că se va lansa în curând un smartphone cu ecran 720p de 4.8 inch și corp ceramic, aș crede că e vorba de Samsung Galaxy S III, deoarece zvonurile din ultimele luni menționau aceste dotări. Ei bine nu e vorba de un telefon Samsung, ci despre unul Pantech: Vega Racer 2.

Smartphone-ul va sosi în Coreea în această lună, dotat cu un ecran LCD de 4.8 inch, cu rezoluție 720p și ceea ce producătorul sau numește "primul corp ceramic din lume, pe un telefon". Precedentul Vega Racer a fost primul smartphone Pantech care a depășit vânzări de 1 milion de unități, iar urmașul promite să fie la rândul său un hit. Dotările sale includ LTE, un procesor Qualcomm Snapdragon S4, același de pe ASUS PadFone și versiunea americană a lui HTC One X.

Nu vă garantez totuși veridicitatea afirmației că Pantech Vega Racer 2 e primul telefon din lume cu un corp ceramic. și asta deoarece și procesul de oxidare microarc a carcasei lui HTC One S se pare că ar transforma corpul de aluminiu al terminalului într-un material ceramic. Mare păcat că Pantech nu își lansează telefoanele și în afara Asiei, altfel am avut un soi de mic preview al felului cum va arăta și se va simți în mâna utilizatorului Samsung Galaxy S III.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×