Vânzările de terminale Windows Phone din România au depășit vânzările de terminale iPhone În anul 2013

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 917 ori
<b>Vânzările de terminale Windows Phone din România au depășit vânzările de terminale iPhone În anul 2013</b>Potrivit unui raport realizat de curând de Ziarul Financiar, vânzările de terminale Windows Phone înregistrate în anul 2013 au reușit să depășească numărul de achziții ale terminalelor iPhone ce rulează iOS. &nbsp; Cifra înregistrată în...

Potrivit unui raport realizat de curând de Ziarul Financiar, vânzările de terminale Windows Phone înregistrate în anul 2013 au reușit să depășească numărul de achziții ale terminalelor iPhone ce rulează iOS.

Cifra înregistrată în acest an reprezintă o creștere de până la 4 ori mai mare față de cea înregistrată în anul 2012. Windows Phone reușește astfel să obțină o cotă de piață în 2013 de 10%. Datele cu privire la aceste cifre au fost elaborate de către firma de research GfK, date ce au fost ulterior confirmate de Microsoft și de operatorii Vodafone și Cosmote.

Bogdan Lerescu, Șeful departamentului de terminale Vodafone România a declarat: “Vânzările de smartphone-uri Windows Phone în anul 2013 au fost de 4 ori mai mari față de aceeași perioadă din 2012”.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×