Reduceri și Campanii Online #319: Azi PC Garage, eMAG, IT Galaxy, Cărturești [...]

722 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #319: Azi PC Garage, eMAG, IT Galaxy, Cărturești [...]</b>Cum vara este pe final încep încetul cu încetul să apară și promoțiile de tip "Back to School". Deja avem câteva astfel de oferte listate pe plan local, dar găsiți și campanii Black Friday sau reduceri speciale pentru vacanță

Cum vara este pe final încep încetul cu încetul să apară și promoțiile de tip "Back to School". Deja avem câteva astfel de oferte listate pe plan local, dar găsiți și campanii Black Friday sau reduceri speciale pentru vacanță. O listă completă găsiți mai jos, iar la final de articol un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Cu un preț de doar 1.199 lei, laptop-ul Lenovo IdeaPad 130-15IKB pare a fi o alegere tare interesantă în segmentul de buget. Acesta vine echipat cu ecran LED de 15.6 inch, procesor Intel Core i3-6006U, 4 GB RAM, 500 GB stocare HDD, difuzoare stereo și cu placă de rețea Wi-Fi. Poate fi găsit pe altex.ro!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×