Xiaomi Redmi Note 7 Pro este așteptat cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash

2.916 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 Pro este așteptat cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash</b>În vreme ce se pregătește debutul global al lui Redmi Note 7, cei de la Xiaomi au în plan să lanseze pe piață și varianta Pro a acestui device despre care aflăm noutăți astăzi. Potrivit celor mai proaspete informații sosite în online

În vreme ce se pregătește debutul global al lui Redmi Note 7, cei de la Xiaomi au în plan să lanseze pe piață și varianta Pro a acestui device despre care aflăm noutăți astăzi. Potrivit celor mai proaspete informații sosite în online, Redmi Note 7 Pro este așteptat într-o configurație foarte interesantă care pune la bătaie 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare flash + slotul microSD deja prezent și pe modelul standard. 

De asemenea, vom mai remarca o schimbare importantă astfel că senzorul principal Samsung ISOCELL de 48 mpx regăsit pe Redmi Note 7 va fi înlocuit de senzorul Sony IMX586 pe varianta Pro, acesta având la rândul său 48 mpx. Vestea cu privire la configurația 6 GB RAM + 128 GB stocare vine chiar din partea CEO-ului Redmi, semn că e ceva oficial.

Pe Xiaomi Redmi Note 7 Pro îl așteptăm și cu baterie de 4000 mAh, procesor Snapdragon 675, cameră selfie de 13 mpx și scanner de amprente în spate. Recent au apărut și teasere asociate unui misterios Redmi X care ar avea scanner de amprente integrat în ecran. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×