Varianta octa core de Samsung Galaxy S4 trecută prin benchmark-uri; Iată rezultatele!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.919 ori
<b>Varianta octa core de Samsung Galaxy S4 trecută prin benchmark-uri; Iată rezultatele!</b>Am tot văzut benchmark-uri ale lui Samsung Galaxy S4 realizate pe varianta sa Snapdragon 600 și comparate cu rezultatele lui HTC One, dar până acum nu am avut ocazia să vedem și noul CPU Octa Core la lucru. Ei bine, astăzi apar și primele...

Am tot văzut benchmark-uri ale lui Samsung Galaxy S4 realizate pe varianta sa Snapdragon 600 și comparate cu rezultatele lui HTC One, dar până acum nu am avut ocazia să vedem și noul CPU Octa Core la lucru. Ei bine, astăzi apar și primele benchmark-uri ale acestei versiuni de S4 și rezultatele nu sunt deloc rele.

Până acum văzusem rezultatele lui Samsung Galaxy S4 I9505, cel cu CPU Snapdragon, dar cei de la SamMobile au pus mâna pe versiunea Exynos 5 Octa, pe care au testat-o în diferite benchmark-uri. Observați că în AnTuTu acest model atinge 27.417 puncte, deci cam cu 5000 mai mult decât HTC One. în AnTuTu frecventa procesorului este menționată drept 1.8 GHz, deși Samsung anunțase că varianta Exynos 5 Octa ar avea o frecvență de 1.6 GHz pentru core-urile Cortex A15 și 1.2 GHz pentru cele Cortex A7.

Varianta octa core de Samsung Galaxy S4 trecută prin benchmark-uri; Iată rezultatele!

în Quadrant observăm un scor de 12.726, deci apropiat de cel al lui HTC One, cu care și noi am scos 12.000 de puncte la testul nostru. Nu vă bucurați prea tare totuși, deoarece modelul Galaxy S4 Octa va fi mai greu de găsit la început, deoarece 70% dintre terminalele produse în prima fază vor avea CPU Snapdragon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×