Varianta Samsung de tehnologie Force Touch primeşte un brevet, ce s-ar putea materializa pe Galaxy S7

689 ori
<b>Varianta Samsung de tehnologie Force Touch primeşte un brevet, ce s-ar putea materializa pe Galaxy S7</b>P&acirc;nă acum doar Apple, Huawei şi ZTE au anunţat telefoane ce fac uz de tehnologie Force Touch/3D Touch şi se pare că şi Samsung face paşi &icirc;n această direcţie. Azi descoperim un brevet al sud coreenilor, care se refera la această...

Până acum doar Apple, Huawei şi ZTE au anunţat telefoane ce fac uz de tehnologie Force Touch/3D Touch şi se pare că şi Samsung face paşi în această direcţie. Azi descoperim un brevet al sud coreenilor, care se refera la această modalitate de interacţiune cu terminalele touch.

E foarte posibil ca acest tip de tehnologie să ajungă pe Galaxy S7, conform zvonurilor, iar diagramele şi documentele au fost certificate sub numele de "Touch Input Apparatus and Electronic Device Having Thereof". Samsung a aplicat pentru brevet încă din aprilie 2014, iar el a fost publicat de abia azi de către Biroul de Proprietăţi Intelectuale din Coreea de Sud.

Touch Input Apparatus and Electronic Device Having Thereof

În documente vedem cum un deget apasa pe un ecran touch, cu diferite grade de presiune şi voltaje corespunzătoare. Funcţiile asociate acestor apăsări sunt transformarea unui buton virtual într-unul space sau tab, schimbarea scrierii cu litera mică în litera mare, dar si activarea de funcţii precum cut/copy. Mai avem de aşteptat câteva luni până să luăm contact cu Galaxy S7 şi vom afla dacă panourile Samsung şi senzorii sunt gata de implementare cu noul tip de interacţiune touch.

Varianta Samsung de tehnologie Force Touch primeşte un brevet, ce s-ar putea materializa pe Galaxy S7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×