Noi variante de culoare ale lui iPhone 8 apar pe web, judecând după SIM tray-urile prezentate online

746 ori
<b>Noi variante de culoare ale lui iPhone 8 apar pe web, judecând după SIM tray-urile prezentate online</b>Un lucru pe care Apple îl practică de ani buni este acela de a colora și sertarul cartelei SIM în nuanța în care sosește telefonul, acesta fiind un soi de indiciu cu privire la variantele de culoare disponibile pe piață. În cazul lui iPhone 8 se pare

De azi în fix o săptămână Tim Cook va urca pe scenă să ne uimească printr-un trio de modele iPhone. De departe cel mai des scăpat dintre ele este iPhone 8, iPhone X sau iPhone Edition, cum doriţi să îi spuneţi. Azi aflăm câteva detalii despre variantele sale de culoare, judecând după SIM tray-urile apărute online.

iPhone 8

Reputatul designer Benjamin Geskin este sursa scăpării, el fiind şi cel care a dat startul celui mai coerent format de iPhone 8, prin randarile sale. Judecând după noile imagini telefonul va sosi pe argintiu, negru sau "Blush Gold", un soi de versiune auriu "cupru" dacă vreţi. O regulă de bază a design-ului de modele iPhone a fost că SIM tray-ul are mereu aceeaşi culoare cu telefonul.

iPhone 8

Gurile rele ar spune că Apple s-a inspirat de la Nokia, care a inaugurat nuanţa "cupru" în mainstream cu Nokia 8. În imaginea de mai sus aveţi o comparaţie între Blush Gold, Rose Gold şi auriul normal, pentru a face distincţia între ele. Evident nu avem garanţia că aceste componente sunt autentice, dar nu pare nici genul de piesa care să merite falsificarea.

Anterior am văzut un clip cu un iPhone 8 funcţional, care nu prea părea flatat de acea zonă superioară decupată din ecran, pentru senzorii de recunoaştere facială. Sunt câteva aspecte sâcâitoare şi care nu ne dau pace cu privire la noul iPhone şi care dacă sunt reale i-ar ştirbi serios din farmec. Printre ele se numără spaţiul real de utilizat pe ecranul touch, prezența sau nu a senzorului de amprente la bord, preţul real al terminalului şi disponibilitatea limitată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×