Vedetele tehnologiei din Silicon Valley se reunesc la o cină cu pizza: șefii de la Twitter, Yahoo, câțiva oficiali Apple și Google la aceeași masă!

996 ori
<b>Vedetele tehnologiei din Silicon Valley se reunesc la o cină cu pizza: șefii de la Twitter, Yahoo, câțiva oficiali Apple și Google la aceeași masă!</b>Cei de la Business Insider&nbsp;au descoperit o fotografie echivalentă cu "Cina cea de de Taină" dacă vreți, doar că în domeniul IT. în jurul mesei sunt numai vedete din Silicon Valley, numai CEO de vârf. De ce ne interesează acest lucru? E bine...

Cei de la Business Insider au descoperit o fotografie echivalentă cu "Cina cea de de Taină" dacă vreți, doar că în domeniul IT. în jurul mesei sunt numai vedete din Silicon Valley, numai CEO de vârf. De ce ne interesează acest lucru? E bine uneori să vedem cine sunt cei care conduc giganții tech, cei care iau marile decizii.

în imagine apar CEO-ul Twitter, Dick Costolo, CEO-ul Nextdoor, Nirav Tolia, Jony Ive de la Apple, CEO-ul Yahoo Marissa Mayer și directorul Google X, Mike Cassidy, cel care a postat fotografia pe web. La masă se aflau și CEO-ul Dropbox, Yelp și Path. Greu de spus dacă întâlnirea s-a lăsat cu contracte și parteneriate sau a fost una informala. Speculații au apărut imediat că Jony Ive ar fi mediat o nouă încercare a celor de la Apple de a cumpăra Dropbox.

Din câte se pare CEO-ul Twitter, Dick Costolo e apropiat de șefa Yahoo, care a investit în startupul lui Jack Dorsey, director Twitter. Pentru cei care nu știu ce este Google X, aceasta este ramură de proiecte secrete și futuriste Google, precum mașinile care se conduc singure și Google Project Glass. Credeți că vom vedea Apple colaborând cu vreuna din companiile reprezentate la această masă? Sau cumpărând vreuna?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×