Nokia Lumia 820 și 920 primesc actualizarea OTA Portico

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.231 ori
<b>Nokia Lumia 820 și 920 primesc actualizarea OTA Portico</b>Dacă vă numărați printre fericiții posesori de telefoane Nokia Lumia 820 sau 920, aflați că există o actualizare software disponibilă acum pentru terminalele voastre. Update-ul OTA Portico este disponibil la nivel global și este unul dintre...

Dacă vă numărați printre fericiții posesori de telefoane Nokia Lumia 820 sau 920, aflați că există o actualizare software disponibilă acum pentru terminalele voastre. Update-ul OTA Portico este disponibil la nivel global și este unul dintre primele pentru Windows Phone 8.

Inițial se zvonea că abia în februarie va sosi Portico, dar iată că e deja aici. Pe lângă îmbunatățirea stabilității sistemului, actualizarea rezolva problema cu neclaritatea camerei pe Lumia 920. Livrarea update-ului se va face în următoarele săptămâni și va fi încheiată până la mijlocul lui martie. Utilizatorii vor primi pe telefon o notificare despre disponibilitatea update-ului pentru download.

Pentru a verifica dacă puteți primi noul software, accesați Settings, apoi Phone Update și Check for updates. Alte îmbunătățiri aduse de Portico includ un fix pentru WiFi-ul mereu activat din greșeală, plus posibilitatea de a respinge apeluri și a trimite un mesaj când faceți acest lucru. Există printre voi posesori de Lumia 820 sau 920? Ați primit actualizarea? Dacă da, secțiunea Comentarii va sta la dispoziție.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×