Nokia Lumia 820 și 920 primesc actualizarea OTA Portico

1.271 ori
<b>Nokia Lumia 820 și 920 primesc actualizarea OTA Portico</b>Dacă vă numărați printre fericiții posesori de telefoane Nokia Lumia 820 sau 920, aflați că există o actualizare software disponibilă acum pentru terminalele voastre. Update-ul OTA Portico este disponibil la nivel global și este unul dintre...

Dacă vă numărați printre fericiții posesori de telefoane Nokia Lumia 820 sau 920, aflați că există o actualizare software disponibilă acum pentru terminalele voastre. Update-ul OTA Portico este disponibil la nivel global și este unul dintre primele pentru Windows Phone 8.

Inițial se zvonea că abia în februarie va sosi Portico, dar iată că e deja aici. Pe lângă îmbunatățirea stabilității sistemului, actualizarea rezolva problema cu neclaritatea camerei pe Lumia 920. Livrarea update-ului se va face în următoarele săptămâni și va fi încheiată până la mijlocul lui martie. Utilizatorii vor primi pe telefon o notificare despre disponibilitatea update-ului pentru download.

Pentru a verifica dacă puteți primi noul software, accesați Settings, apoi Phone Update și Check for updates. Alte îmbunătățiri aduse de Portico includ un fix pentru WiFi-ul mereu activat din greșeală, plus posibilitatea de a respinge apeluri și a trimite un mesaj când faceți acest lucru. Există printre voi posesori de Lumia 820 sau 920? Ați primit actualizarea? Dacă da, secțiunea Comentarii va sta la dispoziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×