Veniturile HTC pe septembrie ajung la un nou minim istoric; Veniturile pe 2018 la 50% faţă de 2017

969 ori
<b>Veniturile HTC pe septembrie ajung la un nou minim istoric; Veniturile pe 2018 la 50% faţă de 2017</b>În aceste zile taiwanezii de la HTC au făcut publice rezultatele financiare pe luna septembrie 2018, perioadă de 30 zile în care situația nu s-a îmbunătățit deloc. Astfel aflăm că veniturile companiei au ajuns la un nou minim istoric, mai precis

Continuă picajul HTC la capitolul venituri, compania ajungând la un nou minim istoric pe luna septembrie. Fiind început de lună octombrie, taiwanezii au făcut publice veniturile pe luna septembrie, care au adus o scădere cu 9.3% faţă de luna august.

HTC a avut venituri de doar 40.77 milioane de dolari în ultima lună, un record negativ în ultimii 15 ani. În aceeaşi perioadă din 2017 avea de 5 ori mai mulţi bani intrând în companie. De asemenea analiştii indică faptul că în primele 9 luni din 2018 HTC a generat până acum venituri de doar 634 milioane de dolari, nici măcar 50% din aceeaşi perioadă a lui 2017.

Ultima lansare importantă a companiei a fost cea a telefonului midrange HTC U12 Life, dar acesta nu pare să înregistreze vânzări semnificative, în ciuda unui design atractiv. Între telefoanele tot mai revoluţionare şi ieftine din China şi cele 3 iPhone-uri noi, HTC are mari bătăi de cap. Secţiunea Vive pare să o ducă mai bine, iar HTC a anunţat recent că produsul său VR va oferi aplicaţii şi conţinuturi compatibile cu Oculus Rift în magazinul Viveport.

La aflarea acestor informaţii, în special despre venituri, preţurile acţiunilor HTC au scăzut cu câteva procente. A contat şi un nou proces pe bază de brevete intentat de americanii de la Motiva Patents, acuzând HTC de încălcare de proprietate intelectuală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×