Veniturile HTC pe noiembrie au picat cu 70% faţă de 2017

861 ori
<b>Veniturile HTC pe noiembrie au picat cu 70% faţă de 2017</b>Iată că după veștile rele sosite din Coreea de Sud acolo unde LG Electronics pregătește o reorganizare pentru a readuce segmentul Mobile pe profit, iată că vin și informații din Taiwan acolo un HTC se află într-o situație și mai gravă

După veştile proaste care au venit din Coreea de Sud, legate de organizarea LG Mobile, azi aflăm că nici HTC nu o duce bine deloc. Cumva compania insistă să producă smartphone-uri, deşi nu reuşeşte să revină la gloria de altă dată. Azi aflăm că HTC a avut în noiembrie 2018 venituri cu 70% mai mici decât în aceeaşi lună a anului trecut.

Acesta este raportul de venituri fără audit, aplicat pe intervalul 1-30 noiembrie. În acea perioadă HTC a obţinut profit ceea ce Apple ar numi "bani de luat pâine", 47.67 milioane de dolari. Ce e drept e un salt cu 12.75% faţă de cei 42.63 milioane dolari din luna anterioară. Totuşi scăderea cu 70% e mai gravă decât acea mică creştere. În noiembrie 2017, HTC obţinea profit de 182.5 miloane de dolari.

Banii care au ajuns efectiv la HTC au fost de 1.88 miliarde de dolari în noiembrie 2017, dar cu toate cheltuielile de R&D, marketing, salarii şi altele de gen s-a scăzut mult. În noiembrie 2018, suma totală a fost de 725.3 milioane de dolari, o scădere cu 61% faţă de anul trecut. Presiunea va fi mare ca HTC să livreze în perioada sărbătorilor de iarnă şi dacă nu o face, va rata pragul de 1 miliard de dolari pentru prima oară în peste un deceniu.

Asta în vreme ce a ieşit deja de o bună perioadă de timp din top 10 producători smartphone. Nici Sony şi LG Mobile nu o duc mai bine şi sincer să fiu cred că vom pierde cel puţin una dintre ele în zona smartphone în deceniul următor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×