Movado, Hugo Boss și Tommy Hilfiger pregătesc lansarea de smartwatch-uri Android Wear în acest an

Autor:  | Publicat în:  Smartwatch 648 ori
<b>Movado, Hugo Boss și Tommy Hilfiger pregătesc lansarea de smartwatch-uri Android Wear în acest an</b>În ultimul an multe nume din industria ceasurilor mecanice au hotărât să atace și domeniul smartwatch, ceasuri ce în mare adoptă sistemul de operare Android Wear. Și în acest an vor exista mult astfel de purtabile, printre ele urmând a se remarca modele

Numeroase companii ce activează în zona de ceasuri mecanice au decis să abordeze și domeniul modelelor smart, companii ce au început să lucreze la asemenea modele încă de acum un an. Avem și nume din alte domenii de pe piață precum Hugo Boss ce plănuiesc la rândul lor să lanseze pe piață smartwatch-uri. Aflăm astăzi că cei de la Movado, Tommy Hilfiger, dar și Hugo Boss pregătesc noi modele Android Wear. 

Movado Connect

Din câte se pare, Movado plănuiește lansarea a 5 smartwatch-uri dedicate publicului masculin, modele din seria Connect ce vor sosi cu peste 100 teme-ceas la pachet. Vom primi sistemul de operare Android Wear 2.0 la interior, panouri edge-to-edge, dar și tehnologie Always-on Display. De asemenea, se menționează prezența unui chip NFC și faptul că prețul de pornire va fi de 495 dolari când ceasurile debutează comercial în toamnă. 

Hugo Boss Touch

Următorul smartwatch de pe listă se numește Hugo Boss Touch și avem aici de-a face cu un terminal elegant care oferă suport pentru înlocuirea curelei, dar și 5 teme ceas create de Hugo Boss. Primim NFC pentru serviciul Apple Pay, o carcasă din oțel inoxidabil și Android Wear 2.0. Prețul său va fi de 395 dolari și va debuta în august.

Tommy Hilfiger

Din partea celor de la Tommy Hilfiger va sosi modelul TH24/7You, ceas care va costa 299 dolari. Din păcate acesta nu va oferi nici NFC și nici un senzor de puls. Lansarea sa comercială va avea loc spre sfârșitul anului 2017 și după cum se poate vedea, design-ul este punctul forte în cazul de față. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×