Vernee prezintă un nou clip pentru modelul Apollo Lite; vedem cum lucrează cele 10 nuclee ale procesorului Helio X20

1.066 ori
<b>Vernee prezintă un nou clip pentru modelul Apollo Lite; vedem cum lucrează cele 10 nuclee ale procesorului Helio X20</b>Seria de clipuri demonstrative realizate de către Vernee pentru modelul Apollo Lite continuă și astăzi, zi în care vedem cum lucrează cele 10 nuclee ale procesorului MediaTek Helio X20 pe care telefonul îl aduce la bord. Ei bine, aflăm că pentru task-uri

În ultimele câteva săptămâni cei de la Vernee ne-au prezentat diverse clipuri demonstrative fie pentru funcțiile aduse de către modelul Apollo Lite, fie pentru compararea design-ului adoptat de către acest model cu cele aduse de către alte terminale aflate pe piață în acest moment. Seria de clipuri continuă și astăzi, zi în care vedem cum lucrează cele 10 nuclee ale procesorului MediaTek Helio X20 ce este inclus la pachet.

Vernee Apollo Lite

Acest chip este dezvoltat folosindu-se arhitectura Tri-Cluster, și include 10 nuclee împărțite astfel: 4 nuclee Cortex-A53 de 1.4 GHz pentru procesarea basic, alte 4 nuclee Cortex-A57 pentru aplicațiile mid și heavy usage, respectiv 2 nuclee Cortex-A72 pentru maximum de performanță. Acest procesor este unul produs pe 20nm, și vine alături de un chip grafic Mali-T880MP4 pentru oferirea unei experiențe grafice superioare.

Ei bine, după cum puteți vedea în clipul de mai sus, procesorul MediaTek Helio X20 se comportă exact cum am detaliat și noi mai sus, cele 10 nuclee lucrând rând pe rând sau în tandem, în funcție de aplicațiile sau jocurile rulate. Vă amintim că telefonul ne mai aduce și 4 GB memorie RAM, componentă ce contribuie la oferirea unui sistem de multitasking eficient.

Vernee Apollo Lite vine cu display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB și cu o cameră foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli. Pe lista sa de specificații se include totodată și scanner-ul de amprente, camera frontală de 5 megapixeli, bateria de 3180 mAh cu suport de încărcare rapidă, și portul USB Type-C aflat la baza device-ului.

Acest telefon este disponibil la un preț de 229.99 dolari, și mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial al companiei, vernee.cc care poate fi accesat de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×