Varianta Nokia de interfață Windows Phone 7 aduce efecte 3D, cel puțin În varianta concept (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 2.063 ori
<b>Varianta Nokia de interfață Windows Phone 7 aduce efecte 3D, cel puțin În varianta concept (Video)</b>Peter, un fan Nokia din Finlanda are o idee strălucită cu privire la interfața lui Windows Phone 7 customizată pentru telefoanele Nokia. Ei bine, faimoasele tile-uri devin, în viziunea sa cuburi, care se rotesc în 3D afișând mai multă...

Peter, un fan Nokia din Finlanda are o idee strălucită cu privire la interfața lui Windows Phone 7 customizată pentru telefoanele Nokia. Ei bine, faimoasele tile-uri devin, în viziunea sa cuburi, care se rotesc în 3D afișând mai multă informație. Astfel, prin sistmeul Live Cube, puteți roti un tile din interfața principală pentru a accesa funcții multiple ale aceleiași secțiuni a OS-ului.

Spre exemplu, cubul Messaging poate avea o fațetă pentru citirea mesajelor, una pentru a scrie un mesaj nou și una pentru a accesa direct istoricul mesajelor primite. Acesta este doar un exemplu, dar ideea este foarte bună și am fi surprinși dacă Nokia sau Microsoft nu s-ar inspira din ea. Implementând interfața lui Peter, utilizatorul câștigă cel puțin încă 3 opțiuni de utiizare pentru fiecare tile.

Varianta Nokia de interfață Windows Phone 7 aduce efecte 3D, cel puțin În varianta concept (Video)

O altă idee interesantă a lui Peter este aceea de a seta restul tile-urilor din jurul unui cub pentru a afișa informații adiționale. Astfel, dacă veți apăsa pe cubul Internet Explorer Mobile, atunci toate tile-urile din jurul său se vor roti și vor afișa adresele web preferate și site-urile pe care le vizitați cel mai des.

Suntem tare curioși ce părere au cei de la Nokia și Microsoft despre aceste idei, dar până atunci ne vom mulțumi cu feedback-ul cititorilor Mobilissimo. Cum vi se pare acest UI concept? Aveți la dispoziție secțiunea Comentarii pentru a răspunde!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×