Versiunea dual-SIM a lui HTC Desire 816 este actualizată la Android 6.0 Marshmallow în aceste momente

Autor:  | Publicat în:  HTC 804 ori
<b>Versiunea dual-SIM a lui HTC Desire 816 este actualizată la Android 6.0 Marshmallow în aceste momente</b>Se pare că cei de la HTC oferă &icirc;n continuare suport software și pentru telefoanele din zona mid-range cum este cazul lui Desire 816. Aflați că versiunea dual-SIM a acestui terminal este actualizată &icirc;n aceste momente la Android 6.0...

Se pare că cei de la HTC oferă în continuare suport software și pentru telefoanele din zona mid-range cum este cazul luiDesire 816. Aflați că versiunea dual-SIM a acestui terminal este actualizată în aceste momente la Android 6.0 Marshmallow, update ce sosește în două pachete a câte 55 Mb, respectiv 1 GB.

Printre noutățile aduse de către acest software se numără funcția Google Now on Tap, dar și posibilitatea de a alege ce date să fie utilizate de aplicații. Din păcate, se pare că funcția Doze prin care se economisește energie pe timpul cât telefonul nu este utilizat, nu a fost inclusă de către HTC.

Despre telefon știm deja faptul că vine cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 1.5 GB memorie RAM și cu 8 GB spațiu intern de stocare. Mai primim o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2600 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×